blog-logo

CSM Făgăraş, a doua echipă care nu va evolua în etapa a 10-a a Ligii Naţionale din cauza coronavirusului

CSM Făgăraş, a doua echipă care nu va evolua în etapa a 10-a a Ligii Naţionale din cauza coronavirusului

CSM Făgăraş este a doua echipă din Liga Naţională de handbal masculin care nu se va prezenta la Sfântu Gheorghe, pentru meciul din etapa a 10-a, din cauza infectării cu noul coronavirus, după cum a anunţat, joi, echipa care îi era adversară, HC Dobrogea Sud Constanţa.

”Tocmai am fost anunţaţi că meciul din etapa a 10-a nu va mai avea loc. În lotul celor de la Făgăraş a fost depistată infectare cu Covid-19. Nu ştim despre câte cazuri este vorba, însă le dorim multă sănătate celor din echipă şi staff”, a anunţat echipa constănţeană pe Facebook.

Tot joi, SCM Politehnica Timişoara a anunţat că un jucător a fost testat pozitiv la noul coronavirus, astfel că nu se va mai deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru meciul cu Minaur Baia Mare, din Liga Naţională.

Alte articole:   29.11.2020 - 5.554 cazuri noi de infectare cu COVID 19 în ultimele 24 de ore, dintre care 364 la Brașov

Liga Naţională de handbal masculin a fost afectată din plin de infectările cu coronavirus. Minaur a avut lotul decimat din acest motiv la turneul precedent de la Sfântu Gheorghe, CS Magnum Botoşani nu a participat deloc la acel turneu, CSM Focşani a fost exclusă din turneu, iar CSM Bacău a participat doar la ultimele meciuri din cauza cazurilor pozitive.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.