blog-logo

Ambasadorul Israelului, pe șantierul Aeroportului de la Ghimbav

Ambasadorul Israelului, pe șantierul Aeroportului de la Ghimbav

Excelența Sa David Saranga, ambasadorul Israelului în România, a vizitat în această dimineaţă şantierul terminalului Aeroportului Internaţional Braşov. Gazde i-au fost preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea, alături de Alexandru Anghel, directorul executiv al Direcţiei Implementare Aeroport din cadrul CJ Braşov, şi prefectul Cătălin Văsii.

Alexandru Anghel i-a prezentat distinsului oaspete informaţii cu caracter tehnic privind stadiul proiectului, componentele terminalului de pasageri şi facilităţile pe care acesta le va oferi călătorilor, precum şi date legate de întregul proiect al aeroportului, dând asigurări că investiţia va fi finalizată în cursul anului viitor.

„Este pentru a doua oară în ultima săptămână când sunt prezent la Braşov şi mi-am dorit foarte mult să vizitez aeroportul. Turiştii din Israel sunt pe primul loc din punctul de vedere al numărului oaspeţilor străini care vizitează Braşovul, iar faptul că anul viitor vom avea aici un aeroport, va face ca accesul turiştilor israelieni să fie şi mai facil. Cred că aeroportul din Braşov are toate șansele să devină poarta de intrare a turiştilor spre frumuseţile Transilvaniei. Anul trecut când am aflat despre acest proiect şi despre faptul că într-un an şi jumătate veţi reuşi să aveţi aici un aeroport, am rămas impresionat. Vă felicit pentru acest proiect”, a spus ambasadorul David Saranga la finalul vizitei.

Alte articole:   Lucrările de reabilitare de la Școala Gimnazială Cristian vor fi finalizate până la începutul anului școlar

La rândul său, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea, a spus că „este o onoare să-l avem în mijlocul nostru pe domnul ambasador al Israelului. I-am arătat Excelenţei Sale David Saranga că lucrările avansează extrem de bine la Aeroportul Brașov. Avem toată convingerea că județul Brașov, care a devenit cea mai importantă destinație turistică a României, va beneficia de toate facilitățile pe care transportul aerian le poate asigura, astfel încât transferul pasagerilor din diverse colțuri ale lumii la Brașov să se realizeze cât mai ușor”.  

Distribuie dacă îți place!
  1. Dacă nu se făcea AFI nu erau șanse cu aeroportul. căruia i sa dus duhul și nu mai credea nimeni în realizarea lui vreodată. Noroc cu israelienii veniți la BRAȘOV care știu ce vor. Asta este șansa de a fi într-adevăr realizat.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.