blog-logo

Un brașovean a furat o bicicletă și a vândut-o ca să nu fie prins de polițiști

Un brașovean a furat o bicicletă și a vândut-o ca să nu fie prins de polițiști

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, la data de 19 octombrie 2020, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras bicicleta din scara imobilului.

În temeiul sesizării, s-a constituit echipa operativă care a efectuat cercetări în cauză, stabilind faptul că în perioada 18.10.2020, ora 15,00 – 19.10.2020, ora 06,00, un bărbat în vârstă de 45 ani din orașul Zărnești, județul Brașov, ar fi pătruns într-un imobil situat în municipiul Brașov, iar din scara acestuia ar fi sustras o bicicletă, pe care ulterior ar fi comercializat-o unei alte persoane.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Alte articole:   O antreprenoare româncă a lansat propria linie de ochelari de protecție la calculator

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competent, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. În acèași situație sunt și eu ,întâmplare petrecută în luna iulie și nici până azi nu sa găsit nici un vinovat.S-au luat declarații,amprente și am rămas doar cu ,,am luat la cunoștință”așa că viața merge mai departe….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.