blog-logo

Tânără rănită într-un accident de muncă

Tânără rănită într-un accident de muncă

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 19 octombrie 2020, în jurul orei 09.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la o societate comercială, situată pe raza municipiului Brașov, a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că, o tânără, în vârstă de 18 ani, în timp ce se afla în timpul serviciului și transporta diverse alimente, s-ar fi accidentat la unul dintre membrele inferioare.

Tânăra a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

Alte articole:   26.11.2020 În județul Brașov, incidența COVID-19 este de 7,02 la mia de locuitori

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.