blog-logo

Primăria caută manager pentru implementarea proiectului Sistem Centralizat de Monitorizare și Control al Traficului

Primăria caută manager pentru implementarea proiectului Sistem Centralizat de Monitorizare și Control al Traficului

Primăria Braşov a lansat licitaţia pentru achiziţia de servicii de management de proiect pentru implementarea proiectului „Sistem Centralizat de Monitorizare și Control al Traficului în Municipiul Brașov”.

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea atractivității transportului public prin asigurarea unui management eficient al traficului, în vederea prioritizării transportului public la nivelul Municipiului Brasov, cu efect direct asupra diminuării emisiilor poluante cauzate de mijloacele de transport privat.

Prin creșterea atractivității sistemului de transport public se urmărește descurajarea utilizării autoturismului pentru deplasările urbane si scăderea nivelului de congestie și poluare chimica și fonică generate de transportul privat.

Obiectivele specifice al proiectului:

  1. Gestionarea traficului aferent transportului public prin implementarea unor măsuri complementare si subsisteme tehnice: subsistem de prioritizare a transportului public si coordonare rutiera, subsistem de
    monitorizare si analiza video, instalarea de echipamente de semaforizare/ semnalizare in intersecții, instalarea unor puncte fixe pentru realizarea măsurătorilor din trafic, în zonele aglomerate
  2. Realizarea un centru de monitorizare si control al traficului în vederea asigurării fluidizării si prioritizării traficului aferent transportului public
  3. Optimizarea utilizării parcărilor, inclusiv prin reglementarea politicii parcărilor
  4. Reducerea emisiilor de CO2 în zona urbana prin încurajarea deplasărilor cu mijloacele de transport în comun, în detrimentul deplasării cu autoturismele personale.
Alte articole:   Expozitii neconventionale, in miscare, cu Iulia Livia Tsamuris – ilustrator brașovean

Valoarea estimata a contractului scos la licitaţie este de 690.525 de lei fara TVA. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 octombrie 2020, ora 15.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate