blog-logo

Polițiștii au dat peste 300 de amenzi în valoare totală de 13.500 de lei

Polițiștii au dat peste 300 de amenzi în valoare totală de 13.500 de lei

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului Județului Brașov, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, terase, în zona unităților de învățământ, dar și în mijloacele de transport în comun situate pe raza județului Brașov, scopul acestor acțiuni fiind acela de a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.

La acțiuni au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, alături de jandarmi și polițiști locali.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au verificat 140 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă,

Alte articole:   29.11.2020 Incidența privind infectarea cu coronavirus - 6,68 la mia de locuitori în județul Brașov

Polițiștii din cadrul I.P.J. Brașov, alături de polițiștii locali, au legitimat aproximativ 2.200 de persoane,  au verificat  aproximativ 170 mijloace de transport persoane și peste 320 de autovehicule iar pentru abaterile constatate au aplicat aproximativ 320 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 2 sancțiuni pentru fapte de natură economică,  valoarea totală a acestora fiind de 13.500 lei.

De asemenea, polițiștii au verificat aproximativ 2.350 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Brașov au legitimat 28 de persoane,  au verificat 7 mijloace de transport persoane și 50 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, aplicând 28 sancțiuni contravenționale.

Alte articole:   Pregătiri pentru sezonul de schi din Poiana Brașov

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Burebista Brașov au legitimat 56 de persoane și au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forțele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activități de verificare și instruire cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm faptul că acțiunile noastre îi pot afecta pe cei din jurul nostru și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Alte articole:   Este oportună organizarea unui Târg de Crăciun în Piața Sfatului? Votează și tu!

Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Respectați măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a vă proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.