blog-logo

Coronavirusul închide programul cu publicul la Oficiul de Cadastru Braşov

Coronavirusul închide programul cu publicul la Oficiul de Cadastru Braşov

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Brasov, sistează activitatea de relații cu publicul la ghișeele sale din municipiul Brașov, pentru o perioada de 14 zile, respectiv în perioada 20.10.2020 – 02.11.2020, ca urmare a aparitiei unor cazuri de infectare cu covid-19, la o parte dintre angajati biroului teritorial din municipiul Brasov, precum și a intrării în izolare a altor angajați.

Pentru prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului au fost dispuse măsuri de dezinfectare a sediului instituției și de desfășurare în regim de telemuncă a activității pentru un număr semnificativ din angajații OCPI Brasov.

În perioada următoare, persoanele fizice/juridice autorizate, notarii publici, executorii judecătorești vor continua să depună cererile exclusiv on-line, însoţite de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea, în format electronic sau pe suport informatic, eliberarea documentelor fiind făcută exclusiv in format electronic.

Alte articole:   Radare în cascadă pe DN 13, între Brașov și Mureș. Peste 120 de sancțiuni în 5 ore

Cetățenii pot solicita exclusiv on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/sau prin intermediul birourilor notariale sau a persoanelor fizice/juridice autorizate. Pentru restul serviciilor, cererile
se pot depune utilizând serviciile specializate de poșta sau de curierat, cu achitarea tarifelor prin ordin de plată sau mandat poștal.

Documentele solicitate vor fi furnizate in format electronic pe adresele de email indicate de deponenți la momentul depunerii cererii sau prin poștă.
În această perioadă serviciul de consultare documente nu va putea fi furnizat, solicitanții fiind rugați să utilizeze serviciul de furnizare de copii după înscrisuri.

Alte articole:   Șoferi băuți la volan, prinși de polițiști

De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de BCPI Brasov prin e-mail sau accesând site-urile www.opcibv.ro și www.ancpi.ro, dar și prin intermediul unui call-center, care funcționează nonstop 24/7 fără operator uman și cu operator uman de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 –16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

Numerele de telefon și adresa de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Brasov sunt următoarele:

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliară Brașov

  • Tel: 0368.139.959, 0268.470.732, 0268.313.071
  • Secretariat – Fax 0268.411.068
  • Registratura – Fax: 0268.473.101
  • E-mail: bv@ancpi.ro, bcpi.brasov@ancpi.ro

Activitatea la ghisele BCPI Fagaras, BCPI Rupea si BCPI Zarnesti se va desfasura fara interdictii. Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul și salariații în egală măsură.

Alte articole:   România, locul 7 în lume în topul vaccinărilor anti-COVID cu ambele doze

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate