blog-logo

Școala Gimnazială nr. 2 trece în scenariul roșu

Școala Gimnazială nr. 2 trece în scenariul roșu

Școala Gimnazială nr. 2, din municipiul Brașov, intră de astăzi, în scenariul roșu, după ce au fost confirmate cazuri de coronavirus în unitatea școlară.

Patru cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, dintre care trei în rândul elevilor şi unul în rândul cadrelor didactice au fost confirmate, în weekend, la Şcoala Gimnazială nr. 2, astfel că unitatea de învățământ trece de astăzi în scenariul roșu, ceea ce înseamnă că elevii vor învăța excusiv online, în următoarele 14 zile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Valentin Bucur, și Școala Gimnazială nr. 15 ar putea intra în scenariul roșu, după ce a fost confirmat un caz de infectare cu COVID-19, iar mai mulți elevi și profesori au fost testați și așteaptă rezultatele.

„Trei cazuri în rândul elvilor și un caz în rândul cadrelor didactice, deci deja sunt confirmate 4 cazuri. Mai sunt un caz la liceul Rupea și încă unul la Școala Gimnazială 15. La Școala Gimnaziala 15, mai mulți elevi și profesori au făcut testele și nu le-au venit încă rezultatele”, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Valentin Bucur.

Părinții copiilor de la Școala nr. 2 au fost anunțați duminică de faptul că unitatea de învățământ intră în online cu învățarea.

Alte articole:   700 de polițiști din Brașov vor fi la datorie de Rusalii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate