blog-logo

Cum vrea să-i convingă Allen Coliban pe turiști să nu mai parcheze în oraș

Cum vrea să-i convingă Allen Coliban pe turiști să nu mai parcheze în oraș

Primarul ales Allen Coliban a făcut precizări la Europa FM despre sistemul park&ride pe care-l gândește pentru viitorul Brașovului, utiștii să pacheze la marginea orașului și să folosească transportul public în comun de călători, care trebuie să ofere servicii de calitate.

Noul primar intenționează să descurajeze prezența mașinilor turiștilor în oraș, astfel încât aceștia să dorească să parcheze la marginea orașului.

În acest sens, edilul spune că parcarea în oraș va deveni mai scumpă, astfel încât turiștii să aleagă transportul în comun. El a precizat că nu avansează niște viitoare tarife, pentru că trebuie făcute analize în acest sens.

Evident, o astfel de măsură îi va obliga și pe brașoveni să renunțe să meargă cu mașina în Centru. El a vorbit și despre mobilitatea pentru brașoveni, înființarea pistelor de biciclete, dar și zone pietonale mai mari.

Alte articole:   Neurochirurgul brașovean Vlad Ciurea prezintă dieta care-ți ține mintea funcțională

Coliban a mai avansat și ideea ca schiorii care vin să fie preluați direct de la Gara CFR Brașov folosind skipass.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Pe aceeași temă

Distribuie dacă îți place!
 1. Dar oare sa construiasca niste parcari subterane prin centru nu s-a gandit? E chiar asa de greu?

  Reply
  • Brasovul e blocat de inchirierea locurilor de parcare de pe domeniul pubic. Sa desființeze sistemul parcarilor inchiriate de pe domeniul public, eliminarea blocării parcarilor; sa fie parcare la liber!

   Reply
  • Neculai Ghindeal 20 octombrie 2020, 7:38 AM

   Parcări subterane în centru? Cred că-i aproape imposibil. Trebuie să le faci la mare adâncime, ca să nu se surpe clădirile istorice, iar asta ar costa o avere, pentru că la Brașov vin turiști cu duiumu’.

   Reply
  • Adică să se facă parcarea subterană concepută de analfabetul Scripcaru din locul Parcului Titulescu?!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate