blog-logo

SR Brașov a avut suporter „de lux” în deplasarea de la Târgu Secuiesc! Primarul Allen Coliban i-a susținut pe stegari! (VIDEO)

SR Brașov a avut suporter „de lux” în deplasarea de la Târgu Secuiesc! Primarul Allen Coliban i-a susținut pe stegari! (VIDEO)

În etapa a 6-a a Ligii 3 de fotbal, SR Brașov a învins, în această după-amiază, în deplasare, pe KSE Târgu Secuiesc, cu 3-2, la capătul unui meci foarte spectaculos.

Galben-negrii au condus cu 3-0, după golurile marcate de Horia Popa (min. 13 și 27, din penalty) și Cenk, în minutul 49. Gazdele au redus din handicap după golurile marcate de Tanko ’65 – penalty, ’90+3.

SR Brașov a acumulat 13 puncte după acest succes și este pe locul 2, la trei puncte de liderul Corona Brașov. Interesant este că la partida din deplasare a venit și actualul primar al Brașovului, Allen Coliban. Acesta a susținut echipa pe tot parcursul meciului, a cântat, scandat lozinci și a venit, împreună cu familia, echipat corespunzător, ca un adevărat susținător, cu fular și steag.

Alte articole:   285 de controale, 37 de cazuri de furt de energie electrică

La finalul meciului de ieri, câştigat de SR Braşov, 3-2, în deplasare cu KSE Tg. Secuiesc, în runda a şasea a Ligii 3, Seria a 5-a, antrenorul Liviu Nicolae a menţionat: „Sunt trei puncte importante, obţinute pe un teren unde ştiam că va fi greu. Cât timp am respectat ceea ce am pregătit pentru jocul acesta cred că am avut momente în care am arătat foarte bine. Din păcate, am primit iar gol pe final. În schimb, trebuie să remarc din nou dorinţa băieţilor şi faptul că au depus efort. Asta este îmbucurător pentru mine. De asemenea, este foarte important că am reuşit să rămânem în partea de sus a clasamentului”.

Căpitanul Horia Popa a punctat: „O victorie foarte importantă. Sunt trei puncte care ne menţin pe locurile fruntaşe. Era foarte imoprtant să câştigăm. Băieţii au fost concentraţi pe acest obiectiv. Am avut 2-0 la pauză, am intrat foarte bine la vestiare, apoi am făcut 3-0. Apoi cred că a apărut o relaxare şi am primit două goluri. Immportant este însă că am câştigat şi că, în mare parte din timp am prestat un joc bun. Suntem pe locurile fruntaşe şi sperăm că vom comtinua să acumulăm puncte”.

Video: Emil Birou

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.