blog-logo

S-a prelungit termenul pentru înscrierea la microgranturi din fonduri UE

S-a prelungit termenul pentru înscrierea la microgranturi din fonduri UE

Companiile afectate de coronacriză, au câteva zile în plus, pentru a aplica online, pentru microgranturile de 2.000 Euro.

Etapa de înscriere în cadrul măsurii 1 – “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin Ordonanța de Urgență nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, s-a prelungit, anunță Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

“Noul termen-limită de înscriere pentru IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile şi CMI-urile care doresc să acceseze microgranturile este miercuri, 21 octombrie 2020, ora 20:00, potrivit unui comunicat comunicat al Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 1 – “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” rămâne activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro.

Alte articole:   Ora de iarnă 2020. 25 octombrie, cea mai lungă zi din an

Până în prezent, peste 18.700 de cereri au fost depuse în programul de microgranturi.

Ajutorul de 100 de milioane de euro acordat de Guvern din fonduri europene nerambursabile este destinat micilor firme și întreprinderi. Fiecare solicitant va primi echivalentul a 2.000 de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.