blog-logo

O angajată de la Spitalul Județean Brașov, care avea coronavirus, a murit astăzi!

O angajată de la Spitalul Județean Brașov, care avea coronavirus, a murit astăzi!

Situație critică la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Brașov. Din păcate, astăzi a murit și prima angajată infectată cu coronavirus.

Este vorba despre o femeie de la Resurse Umane, care a încetat din viață în cursul zilei. Aceasta era infectată cu noul coronavirus, avea 49 de ani, cu diabet într-o fază care, însă, nu-i punea viața în pericol!

Asupra situației de la Spitalul Clinic Județean Brașov atrăgea atenția chiar managerul Călin Cobelschi. În unitatea medicală pe care o conduce au apărut 12 focare de coronavirus.

Acum vine bomba! UPU este copleșit! Prezentările la UPU sunt de 80 – 100-120 pe zi. Cam 30 la sută din ei devin pozitivi, adică la test îi descoperim că sunt pozitivi. Niciun spital din zonă nu ne preia bolnavi Covid pozitiv. Deci noi trebuie să ne descurcăm singuri la nivel de trei județe”, declara acesta, pentru Știrile Pro Tv, acum câteva zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Cristina Popescu 18 octombrie 2020, 1:35 AM

    Ce informatie lipseste din acest articol este ca doamna care a murit, la fel ca ceilalti angajati de la resurse umane au fost obligati de sefa lor sa mearga la munca, chiar si bolnavi fiind, sau in izolare. Daca doamna ar fii stat acasa bolnava poate ar fii avut o sansa, asa a mers 2 saptamani la munca, infectand si alti colegi.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.