blog-logo

Doi bărbați au fost prinși la furat

Doi bărbați au fost prinși la furat

La data de 16 octombrie 2020, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila, au depistat în flagrant, două persoane de sex masculin, care se deplasau pe DJ131P, cu un atelaj hipo ce transporta o cantitate de porumb.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit identitatea celor două persoane, acestea fiind doi bărbați cu vârste de 53 ani, respectiv 39 ani. În continuarea cercetărilor, s-a stabilit faptul că cei doi bărbați, ar fi sustras cantitatea de aproximativ 400 kg porumb de pe un teren situat în extravilanul localității Șercaia, județul Brașov.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate și restituit prpoprietarului de drept.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.