blog-logo

Tătaru: ,,Dacă s-ar respecta regulile, în două-trei săptămâni, s-ar putea vedea o estompare a creșterii numărului de cazuri”

Tătaru: ,,Dacă s-ar respecta regulile, în două-trei săptămâni, s-ar putea vedea o estompare a creșterii numărului de cazuri”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, prezent, joi, în oraşul Câmpeni, a declarat că, dacă s-ar respecta regulile şi după impunerea unor restricţii, în două – trei săptămâni ar putea fi înregistrată o estompare a creşterii numărului de cazuri de COVID-19, potrivit agerpres.ro.

Întrebat cine s-ar face vinovat în eventualitatea unui posibil val de infectări după ceea ce s-a întâmplat miercuri la Iaşi, ministrul a menţionat că, în contextul fiecărei sărbători, pot fi întâlnite respectări sau nerespectări de reguli.

,,Nu aş căuta vinovaţi. Aş căuta calea prin care noi toţi să respectăm nişte reguli şi să observăm că, după impunerea unor restricţii în contextul pandemic şi în contextul sărbătorilor religioase, în două – trei săptămâni să vedem o estompare a creşterii numărului de cazuri. În contextul fiecărei sărbători, putem întâlni respectări sau nerespectări de reguli. A căuta vinovaţi înseamnă a ne lua din timpul nostru şi a pierde un moment important în care putem gestiona o creştere a numărului de cazuri”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Alte articole:   România, pe locul al II-lea în Europa la mortalitatea COVID-19

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.