blog-logo

Călin Moldovan: Este o victorie importantă, în faţa unei echipei supra motivate şi a unui arbitraj confuz

Călin Moldovan: Este o victorie importantă, în faţa unei echipei supra motivate şi a unui arbitraj confuz

În etapa a 6-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a de fotbal, echipele braşovene au obținut 7 puncte din 9 posibile. Astfel, Corona Braşov a învins, cu 1-0, pe Odorheiu Secuiesc, după golul marcat în minutul 76, de Drăgoi, ACS Kids Tâmpa a trecut, în deplasare, de Astra 2 Giurgiu, scor 2-1 (goluri Kerekes, minutele 12 şi 29), iar Olimpic Cetate Râşnov a terminat la egalitate, scor 0-0, partida din deplasarea de la Sepsi 2 Sfântu Gheorghe.

Fotbaliştii Coronei au câştigat cu 1-0, la pauză, 0-0, meciul jucat vineri, pe teren propriu în compania echipei AFC Odorheiu Secuiesc. Golul Coronei a fost marcat de Drăgoi în minutul 76.

La finalul partidei, antrenorul Coronei, Călin Moldovan a declarat că jucătorii lui au obţinut o victorie foarte importantă, împotriva unei echipe extrem de motivate.

Alte articole:   Hoț de buzunare prins de polițiști si introdus în arest

„Este fără discuţie o victorie importantă, o victorie obţinută în faţa unei echipei supra motivate şi a unui arbitraj confuz, ceea ce face ca cele trei puncte să aibă mai mare greutate. Dacă în prima repriză jocul a fost mai echilibrat, în partea a doua am dominat clar şi am avut, pe lângă golul marcat, şi alte 6-7 ocazii uriaşe de a înscrie. Îmi felicit băieţii pentru efortul depus şi pentru jocul pe care l-au făcut astăzi, şi aşa cum am mai spus în vară, după promovare, că la Braşov se va naşte o echipă puternică, astăzi am demonstrat clar acest lucru şi am încredere că băieţii ne vor arăta asta în continuare”, a spus tehnicianul Coronei.

Alte articole:   285 de controale, 37 de cazuri de furt de energie electrică

Etapa viitoare, Corona Braşov va juca în deplasare, cu CSO Plopeni.

Mâine, de la ora 15.00, SR Braşov întâlneşte, în deplasare, pe KSE Târgu Secuiesc. Corona Braşov este lider, după 6 etape, cu 16 puncte, SR Braşov, cu un meci în minus, are 10 puncte, Kids Tâmpa a acumulat 6 puncte, iar Cetate Râşnov rămâne fără victorie, pe ultimul loc, cu doar 3 puncte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.