blog-logo

Muba a ajuns la finalul carierei

Muba a ajuns la finalul carierei

După 12 ani în care a participat la numeroase misiuni importante, cățelușa Muba, a ajuns la finalul carierei. Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Burebista  Brașov îî mulțumește pentru devotamentul și loialitatea sa!

Ciobănescul german a lucrat 12 ani alături de jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Burebista Brașov, iar acum, că și-a încheiat activitatea, iubitorii de animale au ocazia să adopte un camarad de nădejde.

Timp de 12 ani, cățelușa din rasa ciobănesc german a fost în slujba Grupării Mobile. În aceste zile a îmbrăcât pentru ultima oară uniforma, și asta pentru că a ieșit la pensie.

Cățelușa a fost camaradul jandarmilor  la sute de misiuni importante și a ajutat la soluționarea unor cazuri dificile, dar acum își va lua adio de la locul în care a crescut, fiind la finalul carierei.

Alte articole:   285 de controale, 37 de cazuri de furt de energie electrică

Muba  mai are o singură misiune: aceea de a-i fi loială celui care o va adopta. Aceia dintre voi care iubesc animalele și doresc să facă un bine cățelușei Muba, sunt așteptați să o adopte, începând de astăzi, la sediul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.