blog-logo

Sechestru pe cabinetul parlamentar de la Brașov al consilierului onorific al lui Ludovic Orban

Sechestru pe cabinetul parlamentar de la Brașov al consilierului onorific al lui Ludovic Orban

Un executor judecătoresc a pus sechestru pe cabinetul parlamentar al consilierului onorific al premierului Ludovic Orban, de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 19 din Brașov. Este vorba despre cabinetul, unde sunt încă bunuri ce aparțin deputatului de Brașov Remus Borza, ales pe listele ALDE.

Iată lista cu elementele de mobilieri și aparatură IT sechestrate în imobil, la solicitarea RIAL (societatea care administreaza spațiile care aparțin municipiului Brașov), care a închiriat sediul Asociației Ecologiștilor din România, cea care a subînchiriat, mai departe, spațiul deputatului Remus Borza. Potrivit executorului judecătoresc, Borza ar fi fost văzut de două ori într-o perioadă de trei ani la acest sediu.

Alte articole:   Cod galben de căldură și disconfort termic ridicat, luni și marți, la Brașov

Deputatul afiliat PSD Remus Borza a fost numit, în 30 decembrie 2019, consilier onorific al premierului Ludovic Orban, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. El a fost consilier onorific și al fostului prim-ministru Viorica Dăncilă, pe probleme economice, însă l-a demis după numai o săptămână în urma unor declarații controversate privind concedieri necesare în aparatul bugetar.

După demisia din ALDE,  Borza a activat o vreme ca deputat independent. Apoi, a înființat platforma Forța Națională, care a fost preluată și transformată în partid de exclușii din ALDE, formațiune condusă interimar de Teodor Meleșcanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov