blog-logo

Premieră în România: o fabrică din Râșnov produce folie alimentară din trestie-de-zahăr

Premieră în România: o fabrică din Râșnov produce folie alimentară din trestie-de-zahăr

O companie brașoveană produce în premieră pe piața din România o folie termo ecosustenabilă din polietilenă verde.  „I’m green”  este o folie termo ecosustenabilă din polietilenă verde, având ca resursă trestia-de-zahăr și poate fi reciclată ca polietilena convențională.

„I’m green” are proprietăți tehnice superioare, aspect deosebit iar la sfârșitul duratei de viață poate fi reciclată în aceleași lanțuri dezvoltate deja pentru polietilena convențională; înlocuirea polietilenei convenționale cu cea verde nu necesită investiții în utilaje noi de ambalare.

Materia primă este trestia de zahăr – sursă biologică, regenererabilă care, prin însăși cultivarea ei, produce oxigen și reduce CO2 din atmosferă. Produsele și soluțiile de ambalare sunt oferite sub brandul „the smart green” și fac parte din linia de business Ambalaje flexibile High Performance.

Produsele the smart green se adresează tuturor producătorilor și platformelor de logistică care doresc să contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la ocrotirea mediului înconjurător, în același timp cu eficientizarea procesului de ambalare.

sursă: Jurnalul de mâine

Bogdan PANAIT 
realizator Business & Living – TVIBv Channel

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate