blog-logo

Ce persoane sunt „în cărți” pentru posturile de vicepreședinte al Consiliului Județean și viceprimar al Brașovului

Ce persoane sunt „în cărți” pentru posturile de vicepreședinte al Consiliului Județean și viceprimar al Brașovului

Negocierile între USR PLUS și PNL pe tema numirii celor doi viceprimari și ai celor doi vicepreședinți sunt departe de a se fi încheiat. Oricum, primul pas va fi validarea primarului, președintelui de CJ și a consilierilor.

Posturile vor fi împărțite egale între cele două forțe politice. Pentru postul de viceprimar, din partea USR PLUS sunt vehiculate două nume: Flavia Boghiu și Nelu Corbu, iar de la PNL Sebastian Rusu și Werner Braun.

Pentru posturile de vicepreședinte al Consiliului Județean, lucrurile stau după cum urmează: la PNL lucrurile sunt tranșate: Tudorică Șerban, fostul primar din Prejmer, va fi desemnat pentru unul dintre posturi. Pentru celălalt, încă nu sunt finalizate discuțiile în interiorul alianței USR PLUS. Se pare că sunt vreo șase persoane care își doresc acest mandat, printre care Codruț Bucur și Aurel Dionisie Agache (din Codlea).

Alte articole:   Când se termină pandemia. Răspunsul prof. dr. Adrian Streinu Cercel

Dacă va fi nominalizat Agache, ar fi pentru prima dată când posturile de vicepreședinte sunt ocupate de persoane „din teritoriu” și de brașoveni din municipiul reședință de județ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.