blog-logo

Câine rămas captiv în peștera Studenți de lângă Râșnov, salvat de salvamontiști și speologi

Câine rămas captiv în peștera Studenți de lângă Râșnov, salvat de salvamontiști și speologi

Patru salvamontiști și speologi din Brașov au salvat un câine care rămăsese blocat într-o peșteră de lângă Râșnov timp de cinci zile, fără hrană.

Salvatorii au fost alertați de proprietarul câinelui, iar aceștia au au făcut echipă cu speologii Clubului de Speologie Avenul din Brașov și au sărit în ajutorul patrupedului.

Astfel, patru oameni au intervenit și au salvat câinele rămas captiv în peștera Studenți de lângă Râșnov.

Reprezentanții Serviciului Județean de Salvamont Brașov au povestit pe internet aventura colegului lor și a speologilor, unde au postat și imagini.

Dark side of life! Sau atunci când curiozitatea te bagă în belele și te crezi pisică cu nouă vieți. SALVAMONT-SALVASPEO în acțiune. Colegul nostru voluntar Marius, împreună cu prietenii de la clubul de speologie Avenul au reușit să salveze un cățel curios, care a rămas blocat în peștera Studenți de lângă Râșnov. Din informațiile primite, patru salvatori au fost implicați în acțiune. Felicitări tuturor”, au scris salvamontiștii, pe Facebook.

Alte articole:   Mara Mareș nu mai vrea la Brașov. Candidează la București, pe o listă unde nu figurează

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.