blog-logo

Poliţia Braşov, în 24 de ore: 148 de firme controlate, 1.500 de persoane legitimate

Poliţia Braşov, în 24 de ore: 148 de firme controlate, 1.500 de persoane legitimate

Polițiștii brașoveni au continuat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat al acestor acțiuni fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Sub autoritarea Instituției Prefectului, la data de 12 octombrie 2020, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, jandarmi și polițiști locali au organizat și desfășurat, cu efective mărite, activități de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă.

Forțele de ordine au acționat în principal în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, terase, în zona unităților de învățământ, dar şi în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza întregului judeţ Braşov.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul este astăzi un oraș lăsat de izbeliște

Cu ocazia activităților desfășurate au fost verificate 148 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă.

De asemenea, au fost legitimate peste 1.500 de persoane, verificate  peste 180 de autovehicule și aproximativ 150 de mijloace de transport persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 185de sancțiuni contravenționale, 184 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 1 pentru fapte de natură economică, cuantumul acestora fiind de 11.500 lei.

De asemenea, au fost intensificate și activitățile informativ-preventive, pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la riscul la care se expun dacă nu sunt respectate măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică.

Alte articole:   Două zile de distracție, de Ziua Copilului, la Făgăraș 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.