blog-logo

Filarmonica Brașov vă invită la recital

Filarmonica Brașov vă invită la recital

Un moment muzical cameral dedicat lui Ludwig van Beethoven, susținut de cei patru muzicieni ce formează la acest moment Gaudeamus Quartet Filarmonica Brașov: Lucia Neagioe – vioară I, Raluca Irimia Tonescu – vioară a II-a, Leona Vervarichi – violă și Stefan Neagoe – violoncel.


Astfel, sărbătorirea celor 250 de ani de la nașterea lui Ludwig van Beethoven aduce în fața auditoriului marți 13 octombrie, de la ora 18.30, la Sala mică Patria, Integrala cvartetelor de coarde de Ludwig van Beethoven – Cvartet op. 18 nr. 3 și Cvartet op. 127, în interpretarea celor patru muzicieni, interpretare recunoscută prin stilistica camerală autonomă bazată pe continuitate și particularizarea limbajului, precum și obținerea unor forme concordante cu propunerea conținutului din dorința de a reda un estetic sonor elegant și rafinat.

Alte articole:   VIDEO DRDP Brașov: Ninge în majoritatea zonelor montane din județele Brașov, Sibiu, Mureș, Harghita și Covasna


Preț întreg: 20 lei.
Biletele se găsesc la casieria Sălii Patria din B-dul 15 Noiembrie, nr. 50 A și Online pe www.bilet.ro.
Program casierie: luni și miercuri: 12- 15; marți și joi: 16-18.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.