blog-logo

Cod Roșu în școlile din Victoria, Mândra și Sânpetru, dar și la Aprily Lajos

Cod Roșu în școlile din Victoria, Mândra și Sânpetru, dar și la Aprily Lajos

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență suspendă activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice la Colegiul Național Aprily Lajos din Brașov și în unitățile de învățământ preuniversitar din localitățile Victoria, Mândra și Sânpetru, localități în care incidența cumulativă a cazurilor de infectare cu SARS-CoV2 a depășit valoarea de trei la mia de locuitori

În ședința de astăzi, 12.10.2020, ComitetuluiJudețean pentru Situații de Urgență a suspendat, pentru 14 zile, activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice la Colegiul Național Aprily Lajos din Brașovși în unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza localităților Victoria, Mândra și Sânpetru.

Hotărârea a fost luată, în cazul Colegiului Național Aprily Jajos, din cauza depistării a trei cazuri de infectare cu SARS-CoV2iar în cazul unităților școlare de pe raza celor trei localități, din cauza depășirii limitei de trei la mia de locuitori aincidenței cumulative a cazurilor de infectare.

Alte articole:   Licitația pentru construcția Sălii Polivalente, lansată în această săptămână de CNI

Această măsură presupune trecerea în scenariul roșu – cursuri exclusiv online –  pentru toți elevii și profesorii din aceste unități școlare.

Măsura vizează, pe lângă Colegiul Național Aprily Jajos, încă 10 unități școlare și un club al elevilor de pe raza celor trei localități, cu un număr de 2.497 de elevi și 129 de cadre didactice,a căror activitate ce presupune prezența fizică se suspendă pentru 14 zile calendaristice, începând cu data de 12.10.2020.

Având în vedere faptul că Grădinița cu Program Normal ‘Aprily Lajos’ Brașov funcționează într-o altă clădire, activitatea în această unitate continuă după scenariul galben.

Cu această nouă măsură, numărul unităților școlare a căror activitate a trecut în scenariul roșu a ajuns, în județul Brașov, la 24, cu impact asupra a 6.920 de elevi și 346 de cadre didactice.

Alte articole:   Licitaţie pentru proiectarea şi execuţia centurii ocolitoare a Făgăraşului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate