blog-logo

Analiza HORECA, la rece. Să le plângem oare celor din această industrie de milă?

Analiza HORECA, la rece. Să le plângem oare celor din această industrie de milă?

Zoso, unul intre cei mai renumiți bloggeri din România, care s-a stabilit în urmă cu câțiva ani în Brașov, a făcut o analiză chiar pe bune a sectorului HORECA.

Sincer, Zoso nu face altceva decât să spună lucrurilor pe nume, iar cei care se simt cu musca pe căciulă ar trebui să înțeleagă, dacă au această capacitate, ce trebuie înțeles.

Pe scurt, iată în rezumat ce spune Zoso:

00:00 intro
00:35 Berea caldă
01:08 Bere lăsată la soare
01:48 Mici nepătrunși
02:45 Pâine infectă
03:25 Clătite cu Nutella
03:48 Serviciu infect
05:50 De ce sunt serviciile infecte?
06:38
 Bere locală?
07:35 Ce-ai făcut când erai pe val și aveai bani?
08:26 Nu e nevoie să salvăm industrie, trebuie să salvăm oamenii
09:10 Jumătate din localuri ar trebui să dispară
09:58 Centrul vechi e praf
12:45 Meniul e prea încărcat

Alte articole:   Licitație pentru reparația unui pod între Brașov și Făgăraș, pe DN1

În videoclipul pe care îl găsiți accesând AICI link-ul, veți afla lucruri simple, știute de toată lumea, dar nespuse atât de franc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate