blog-logo

George Scripcaru: „Rămân simplu consilier local și membru de partid! Nu vreau în Parlament”

George Scripcaru: „Rămân simplu consilier local și membru de partid! Nu vreau în Parlament”

Fostul primar al Brașovului, George Scripcaru, a declarat, astăzi, la una dintre ultimele întâlniri cu presa în calitate de primar, că nu își dorește funcția de viceprimar și că va rămâne simplu consilier local și membru de partid la PNL. Acesta a precizat și că nu este tentat de un loc de parlamentar.

Am satisfacția că toate proiectele importante pentru Brașov sunt semnate și în linie dreaptă. Planul urbanistic general trebuie să fie integrat cu celelalte UAT-uri, având în vedere dezvoltarea Zonei Metropolitane. Din punct de vedere macroeconomic, Brașovul are un grad de îndatorare mic, de 3%. Politic mi-am satisfăcut tot ce îmi doream. În Parlament nu vreau, pentru ca nu vreau un loc călduț. Ceea ce îmi doresc este sa se întâmple ce am început și este în derulare acum„, a spus Scripcaru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Daca mai statea 4 ani, transforma Brașovul în câmpie si umblam cu masca si prin casa, nu din cauza virusului ci din cauza poluarii

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.