blog-logo

Femeie bătută de concubinul ei care avea emis un ordin de protecție provizoriu

Femeie bătută de concubinul ei care avea emis un ordin de protecție provizoriu

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție” și ,,lovirea sau alte violențe”.


În fapt, la data de 07 octombrie 2020, în jurul orei 08.45, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 32 ani, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, în vârstă de 36 ani.


Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 19.08.2020, Judecătoria Brașov a emis pe numele bărbatului ordin de protecție, prin care i se impunea păstrarea unei distanțe minime față de concubina sa și domiciliul acesteia.


La scurt timp după emiterea ordinului de protecție, între cele două persoane a intervenit împăcarea, acestea continuând să locuiască împreună, ignorând măsurile dispuse prin ordinul de protecție.
La data de 07 octombrie 2020, bărbatul în vârstă de 36 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în timp ce se aflau pe raza municipiului Brașov.


Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Alte articole:   Accident, în Brașov. Un motociclist a fost rănit

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.