blog-logo

Colegiul Național „Radu Negru”, în scenariu ROȘU

Colegiul Național „Radu Negru”, în scenariu ROȘU

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a convocat astăzi o nouă ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în vederea dezbaterii și votării propunerii Consiliului de Administrație al Colegiului Național „Radu Negru” Făgăraș – propunere avizată favorabil de Direcția de Sănătate Publică Brașov și de Inspectoratul Școlar Județean – de trecere a acestei unități de învățământ în scenariul roșu de funcționare.


Motivarea propunerii este existența a trei cazuri confirmate de COVID-19 în rândul elevilor și a 38 de contacți direcți ai acestora, tot elevi, aflați actualmente în carantină la domiciliu.


Cu unanimitate de voturi, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au aprobat propunerea, adoptând Hotărârea nr. 25/08.10.2020, ce prevede trecerea Colegiului Național „Radu Negru” Făgăraș la scenariul roșu de funcționare pentru o perioadă de 14 zile.
Hotărârea intră în vigoare la data emiterii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.