blog-logo

COD PORTOCALIU de vreme severă, în sud-estul județului Brașov

COD PORTOCALIU de vreme severă, în sud-estul județului Brașov

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de vreme severă pentru sud-estul județului Brașov. În restul județului a intrat în vigoare un cod galben.

CODUL PORTOCALIU:

Interval de valabilitate: 08 octombrie, ora 11:00 – 09 octombrie, ora 03:00. Fenomene vizate: ploi abundente. Zone afectate: județele Iași, Vaslui, Bacău, Vrancea, Buzău, Covasna și zona de munte a județelor Prahova și Brașov

În județele Iași, Vaslui, Bacău, Vrancea, Buzău, Covasna și zona de munte a județelor Prahova și Brașov va ploua temporar abundent, iar prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 40…70 l/mp.

CODUL GALBEN:

Interval de valabilitate: 08 octombrie, ora 11:00 – 09 octombrie, ora 03:00. Fenomene vizate: ploi însemnate cantitativ
Zone afectate: conform textului și hărții

În intervalul menționat, în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei, local în Moldova, estul și sudul Transilvaniei, precum și în nord-estul Olteniei vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, se vor semnala descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate