blog-logo

VIDEO SR Brașov s-a calificat în faza următoare a Cupei României

VIDEO SR Brașov s-a calificat în faza următoare a Cupei României

În această după-amiază, în deplasare, SR Brașov a întâlnit pe FC Pucioasa, tot o echipă de liga a treia, în turul 3 al Cupei României la fotbal. Brașovenii s-au calificat cu emoții, la penalty-uri, după 1-1 în timpul regulamentar.

Băieții antrenați de Liviu Nicolae au dominat autoritar prima repriză a confruntării și au deschis scorul în minutul 35, prin Răchișan, care a șutat din colțul careului mic. A doua repriză a început bine pentru stegari, dar după minutul 60, gazdele au fost mai periculoase.

Astfel că s-a făcut 1-1 cu ceva mai mult de 10 minute înainte de final. S-a intrat în prelungiri, acolo unde SR a avut o bară, însă cei de la Pucioasa au trimis chiar de două ori mingea în bară. La loviturile de la 11 metri Andrei Maxim, portarul celor de la SR Brașov, a apărat chiar primul penalty.

Alte articole:   Toate locurile din spitalul modular COVID-19, ocupate. Paturi suplimentare la Spitalul Municipal Făgăraș

Din păcate, stegarul Vlad Boricean a ratat și el de la punctul cu var. La lovitura imediat următoare, portarul Maxim s-a dovedit providențial și a apărat din nou de la 11 metri, astfel că Burlacu a marcat golul calificării. Scor final 5-3 pentru SR Brașov.

„Un joc greu, exact cum m-am aşteptat. Un meci în care am suferit din nou. Mă nemulţumeşte total evoluţia unora dintre jucători, dar acestea sunt lucruri ce ţin de bucătăria noastră internă şi le voi analiza împreună cu ei. În schimb, nu putem accepta ca la acest nivel să tratăm jocuri cu o astfel de prestaţie. E importantă calificarea, în schimb mă nemulţumesc multe aspecte din jocul nostru”, a menţional tehnicianul Liviu Nicolae.

Alte articole:   O nouă tranșă de vaccin gripal, distribuită de MS către DSP-uri

Cristian Burlacu a comentat: „Sunt fericit. A fost un meci foarte greu. Ne-am dorit enorm calificarea pentru a aduce o echipă de eşalon superior la Braşov”.

„Un meci epuizant. S-au jucat 120 de minute, am condus, apoi am fost egalaţi. Am suferit puţin în repriza a doua, dar în prelungiri ne-am revenit şi am avut ocazii. E bine că în final ne-am calificat şi ne-am îndeplinit obiectivul. Calificarea a venit după 120 de minute, dar important e ca a venit. A fost primul meci pe care l-am început ca şi căpitan al acestei echipe. Este o onoare pentru mine şi pentru familia mea. Suntem «stegari», iubim echipa asta”, a menţionat şi Ştefan Răchişan.

Alte articole:   Primăria caută manager pentru implementarea proiectului Sistem Centralizat de Monitorizare și Control al Traficului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

https://www.facebook.com/watch/?v=389449945792979
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.