blog-logo

Sâmbătă sunt alegeri la USR și PLUS pentru stabilirea candidaților la parlamentare

Sâmbătă sunt alegeri la USR și PLUS pentru stabilirea candidaților la parlamentare

Delegații stabiliți de USR și PLUS din Brașov vor stabili sâmbătă candidații care vor figura pe listele pentru Camera Deputaților și Senat. Candidații s-au  înscris pe o lista comună și toți cei peste 100 de delegați aleși de filialele din județ îi vor vota conform unui punctaj pe fiecare în parte.

Toți membrii din cele două partide, care au dorit, au putut să se înscrie în competiție. Pe de altă parte, în paralel, cu un vot intern electronic (greu de auditat pentru acuratețe), dar mai ales cu un punctaj suplimentar realizat de conducerea națională a fost făcută deja o „listă” la PLUS (vezi foto jos), promovată în interior…

Trebuie precizat că, potrivit protocolului dintre USR și PLUS, toți candidații ar trebui să plece de la zero, iar delegații să voteze după cu le dictează conștiința. Aceasta „lista scurtă” promovată intern și secret pentru delegații PLUS ar fi obligatorie pentru delegații acestui partid care ar trebui să voteze disciplinat după cum ar vrea șefii de la București.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate