blog-logo

Începe Loteria Vizelor

Începe Loteria Vizelor

Autorităţile americane anunţă că, miercuri, începe Loteria Vizelor, iar înscrierile se fac exclusiv online şi nu se percep taxe. Potrivit Ambasadei SUA în România formularele pot fi completate începând de la ora 19.00, ora României, până pe 10 noiembrie, scrie mediafax.ro.

Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor din ţările participante care îndeplinesc câteva cerinţe simple, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. La fel ca anul trecut, candidaţii trebuie să ataşeze la dosar o poză recentă, fără ochelari. Participanţii vor fi descalificaţi dacă vor trimite fotografii utilizate la ediţiile precedente ale loteriei vizelor.

Înregistrările pot fi trimise numai electronic, prin completarea unui formular ce se găseşte pe site-ul ambasadei SUA în România. Pentru participarea la programul Loteria Vizelor nu se percepe nicio taxă.

Solicitările care se califică vor fi selecţionate în mod aleatoriu de un computer. Câştigătorii vor fi anunţaţi tot online, anul viitor, în luna mai.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.