blog-logo

SR Brașov, meci în turul trei al Cupei României, mâine, în deplasare, cu FC Pucioasa

SR Brașov, meci în turul trei al Cupei României, mâine, în deplasare, cu FC Pucioasa

Confruntarea va avea loc de la ora 14.30. „Stegarii” au un obiectiv clar, calificarea în turul următor.

Am reuşit să culeg informaţii despre formaţia din Pucioasa. A făcut un joc bun la Craiova în etapa precedentă a Ligii 3, au avut şi un penalty ratat. Vom întâlni o echipă care va face totul pentru a câştiga. Până acum, toate grupările au dat maximum în meciurile cu noi. Asta ne bucură, pentru că aşa putem creşte, putem progresa. Noi trebuie să ne facem treaba. Nu pot să spun că există o favorită. E un meci de Cupa României, se poate întâmpla orice. Le-am transmis băieţilor, obiectivul nostru este să mergem mai departe. Mi-aş dori să ne impunem în 90 de minute, pentru că deja se simte o oboseală. Am încredere că toţi cei care vor intra pe teren vor da totul pentru a ne impune”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae.

Alte articole:   HOCHEI: Corona Wolves Brașov câștigă, în premieră, sezonul regulat din Erste Liga!

Managerul general Ciprian Jurubescu a menţionat: „Ne dorim să ne calificăm. Sperăm că în turul următor vom avea o echipă din Liga 2 şi vom putea juca pe «Tineretului» cu spectatori în tribună. Obiectivul nostru pentru această competiţie este să aducem la Braşov o formaţie de Liga 1 şi să îi bucurăm pe fanii noştri. Sper că vom continua pe linia pe care am început. Sunt foarte mulţumit de implicarea băieţilor în antrenamente şi în jocuri. Aceşti băieţi nu au făcut o pregătire centralizată şi au avut doar 6-7 antrenamente împreună înainte de startul sezonului, astfel că rezultatele de până acum sunt bune. Situaţia de la început nu a fost cea mai fericită, sperăm să rezolvăm lucrurile pe parcurs. Cel mai important acum este să ne calificăm în turul 4 din Cupa României. Este o competiţie care mie îmi place şi sunt convins că echipa noastră va da totul pe teren la Pucioasa”.

Alte articole:   HOCHEI: Corona Wolves Brașov câștigă, în premieră, sezonul regulat din Erste Liga!

Meciul va fi transmis live pe pagina de Facebook SR Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate