blog-logo

Dramele familiilor afectate de coronavirus. Caz sfâșietor la Victoria

Dramele familiilor afectate de coronavirus. Caz sfâșietor la Victoria

Luni a fost înregitrat primul deces la o persoană infectată cu COVID-19 în Victoria. Victima epidemiei a fost un bărbat de 47 de ani, care avea mai multe probleme medicale și care se afla în izolare la domiciliu alături de soția sa, care fusesedepistată ca fiind infectată cu coronavirus.

Femeia a fost testată la sfârșitul lunii septembrie și a fost confirmată pozitiv. Cei doi soți au intrat în  izolare la domiciliu.  În primele nouă zile de izolare au fost asimptomatici şi n-au acuzat probleme medicale de niciun fel.

„Luni, 5 octombrie 2020, în jurul orei 13.00,   bărbatul a început să respire tot mai greu. Soția speriată a sunat la 112 și a cerut ajutor. La fața locului a ajuns un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Victoria, însă bărbatul a intrat în stop cardio-respirator”, notează Monitorul de Făgăraș.

Alte articole:   Despre noi, femeile, în pandemie

Conform protocolului  i s-au aplicat manevre de resuscitare însă fără rezultat.  Din păcate  bărbatul a fost declarat decedat. La fața locului au ajuns și reprezentanți de la Poliția Victoria și de la Medicină Legală Făgăraș, care au decis ca trupul neînsufleţit  al bărbatului să rămână în apartament și s-a apelat la o firmă de servicii funebre. Mai trebuie spus că bărbatul n-a fost testat COVID-19.

Moartea i-a despărțit și la ceremonia funerară

Au urmat clipe de neimaginat pentru femeia rămasă singură în  locuință, lângă sicriul bine izolat al bărbatului. Marți, 6 octombrie 2020,  în jurul orei orei 13.00, corpul neînsuflețit  al bărbatului a fost transportat în satul Arpașul de Sus , unde a avut loc înmormântarea.

Alte articole:   A fi artist nu este doar un hobby sau ceva sezonier - este un mod de a trăi - interviu cu Ana-Maria Gălețeanu - ilustrator

Angajații firmei de servicii funerare  au ridicat sicriul din locuința familiei imediat după ce au fost informați că groapa a fost săpată în cimitir. Procedura de înmormântare a fost rapidă.  Familia și colegii bărbatului s-au ocupat de înmormântare. Soția decedatului nu a participat la slujba de înmormântare fiind izolată în casă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate