blog-logo

VIDEO Un bărbat cu dizabilități ar fi fost bruscat de polițiști de la TF, în Gara Brașov

VIDEO Un bărbat cu dizabilități ar fi fost bruscat de polițiști de la TF, în Gara Brașov

Un bărbat cu dizabilități, care se afla duminică, în Gara Brașov, ar fi fost bruscat de către doi polițiști de la Poliţia Transporturi Feroviare, potrivit bursa.ro.

O persoană prezentă la incident spune că totul a început cu o scurtă conversaţie între cei doi poliţişti şi bărbat. Oamenii legii îl anunţa că trebuie să îi însoţească într-o încăpere a gării pentru a completa un proces verbal.

Omul s-a opus verbal şi a cerut ajutor persoanelor martore.

În acest timp, poliţia îl împingea să meargă mai repede, deşi mai repede nu putea.

Imaginile arătă cum, la un moment dat, un poliţist îl împinge de la spate, iar omul se dezechilibrează şi cade.

La un moment dat, poliţişţii cheamă un alt coleg să intervină. În continuare, cei trei îl împing cu putere, îl smucesc şi îi spun „haide, mă” până ajung într-o cameră din incinta gării unde rămân mai mult timp, scrie bursa.ro.

FOTO: bursa.ro.

Alte articole:   Francul elvețian a pierdut 8 bani în două luni

تم النشر بواسطة ‏‎Andreea Diana‎‏ في الأحد، ٤ أكتوبر ٢٠٢٠

La data de 04 octombrie 2020, în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat o persoană de sex masculin, care, în timp ce se afla în proximitatea stației CFR Brașov – Călători, consuma băuturi alcoolice și adresa cuvinte și expresii jignitoare persoanelor, ce se aflau în apropierea sa.

Polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov au procedat la legitimarea persoanei în cauză, cel din urmă refuzând să dea detalii cu privire la identitatea sa.

În vederea luării măsurilor legale ce se impun în astfel de cazuri, polițiștii i-au solicitat bărbatului să se deplaseze la sediul subunității în vederea efectuării de verificări cu privire la stabilirea identității. Întrucât, persoana în cauză a refuzat să respecte indicațiile cadrelor de poliție, manifestând, totodată, un comportament recalcitrant, polițiștii au procedat la conducerea bărbatului la sediul subunității.

În continuare, bărbatul în cauză s-a împotrivit conducerii la postul de poliție transporturi, iar pentru a îngreuna misiunea cadrelor de poliție, s-ar fi aruncat pe sol.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana ca fiind un bărbat, în vârstă de 46 ani din localitatea Prejmer, județul Brașov, persoană, care figurează în evidențele Poliției Transporturi ca fiind sancționată contravențional în mod repetat pentru fapte de cerșetorie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, din verificările efectuate de către polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov, bărbatul în cauză nu face parte din categoria persoanelor cu dizabilități, acesta folosindu-se de cârje pentru susținerea corpului în timpul mersului, doar pentru a atrage mila publicului, în vederea obținerii de foloase materiale.

Întreaga operațiune a fost filmată de bodycam-urile aflate în dotarea polițiștilor, imaginile stocate urmând a fi analizate, în vederea stabilirii modului de intervenție, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate