blog-logo

Premierul Ludovic Orban intră în izolare!

Premierul Ludovic Orban intră în izolare!

Premierul Ludovic Orban intră în izolare, după ce a intrat săptămâna trecută în contact (în platoul unei televiziuni) cu o persoană confirmată duminică cu coronavirus. Orban a solicitat un test COVID.

Un comunicat al guvernului informează că “participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane.

Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, se mai arată în comunicat.

Alte articole:   Este oportună organizarea unui Târg de Crăciun în Piața Sfatului? Votează și tu!

Orban a participat săptămâna trecută la două dezbateri televizate, una marți, la B1 TV și încă una, aseară, alături de Nicușor Dan, la postul de televiziune RTV. La acest moment nu este clar dacă și primarul ales al Capitalei va intra în izolare.

Ludovic Orban s-a mai aflat în izolare, în luna martie, la începutul epidemiei de coronavirus, după ce mai mulți lideri ai PNL au fost confirmați cu coronavirus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.