blog-logo

O școală și o grădiniță din județ au trecut în scenariul roșu

O școală și o grădiniță din județ au trecut în scenariul roșu

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a convocat, astăzi, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în vederea dezbaterii și votării propunerilor – avizate de Direcția de Sănătate Publică Brașov și de Inspectoratul Școlar Județean – de trecere în scenariul roșu de funcționare a Grădiniței cu program normal din localitatea Lunca Câlnicului și a Școlii gimnaziale din localitatea Tărlungeni.


La Grădinița cu program normal din Lunca Câlnicului, motivul este existența a 3 cazuri confirmate de COVID-19 la îngrijitoare și educatoare, iar la Școala gimnazială Tărlungeni – apariția a 7 cazuri de COVID-19 la elevi care provin din două case de copii de pe raza localității.
Cu unanimitate de voturi, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au adoptat Hotărârea nr. 23/05.10.2020, ce prevede trecerea Grădiniței cu program normal din Lunca Câlnicului la scenariul roșu până în data de 11.10.2020, și trecerea Școlii gimnaziale din Tărlungeni la scenariul roșu până în data de 18.10.2020.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate