blog-logo

28 de concurenți la Promo Rally Brașov! Lista participanților

28 de concurenți la Promo Rally Brașov! Lista participanților

Lista de înscrieri pentru prima etapă a sezonului șase Promo Rally powered by Total cuprinde 28 de concurenți amatori și profesioniști.

Apropierea zilei de start, prognoza meteo favorabilă și, nu în ultimul rând, dorința de competiție au făcut ca ezitările să dispară și lista de înscrieri să se actualizeze minut cu minut până la numărul 28. Având în vedere că până la startul etapei a mai rămas o zi, organizatorii se așteaptă ca lista de înscrieri să se actualizeze și în cursul zilei de sâmbătă.

Programul și traseul ales pentru prima etapă permite evoluția pe lumina zilei a 35 de concurenți, a declarat managerul Promo Rally powered by Total, Cristian Andrei, care a adăugat de aceea am hotărât prelungirea înscrierilor până sâmbătă seara, dând astfel posibilitatea și ultimilor nehotărâți să-și completeze documentele pentru înscriere.

Spre deosebire de lista de înscrieri, pregătirile pentru prima etapă Promo Rally powered by Total, sezonul șase, etapa întâi, sunt încheiate inclusiv desenul primului traseu al sezonului.

Alte articole:   99 de pompieri brașoveni si 10 mijloace tehnice vor participa la activitătile desfașurate în municipiul Brasov cu ocazia Zilei Naționale a României

Pe lângă aspectele sportive, organizatorii au fost și rămân extrem de exigenți în privința respectărilor restricțiilor medicale împotriva răspândirii pandemiei cu coronavirus. Cort pentru triaj, formularele obligatorii semnate de participanți și de membrii echipei organizatorice, măști de protecție puse la dispoziția celor care nu au, sunt doar câteva din măsurile care, dacă nu sunt respectate, participantul, membrul echipei de organizare sau arbitru, este trimis acasă.

Programul Promo Rally powered by Total:

  • 08:30 – 09:45 Verificări tehnice
  • 10:00 – 11:00 Recunoaștere
  • 11:00 – 12:30 Antrenament
  • 12:30 – 12:45 Parc tehnic
  • 12:45 – 14:15 Concurs 1
  • 14:15 – 15:45 Concurs 2
  • 15:45 – 17:15 Concurs 3
  • 17:45 Festivitatea de premiere
Alte articole:   Numărul locurilor de muncă „remote” a crescut cu 25% în acest an în România

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.