blog-logo

Vasile Ungureanu spune că nu el a provocat un accident și a fugit și că este o coincidență de nume. Amenință că va da în judecată pe toată lumea care l-a calomniat

Vasile Ungureanu spune că nu el a provocat un accident și a fugit și că este o coincidență de nume. Amenință că va da în judecată pe toată lumea care l-a calomniat

Consilierul județean PNL Vasile Ungureanu spune că acuzațiile care i s-au adus de către reprezentanții USR Brașov, pe site-ul oficial, sunt minciuni, iar cel care a provocat un accident și a fugit este o persoană care are, coincidență, același nume ca el.

„Alianța USR PLUS Brașov transmite un mesaj public organizației județene PNL Brașov: «Măcar în al treisprezecelea ceas, faceți un gest de onoare și retrageți sprijinul politic candidaților la Consiliul Județean cercetați sau condamnați penal!». La o simplă căutare în surse publice disponibile online, constatăm că o bună parte dintre candidații de pe lista Partidului Național Liberal pentru Consiliul Județean Brașov au probleme cu legea, fiind fie cercetați, fie condamnați penal”, scriu cei de la USR în data de 24 septembrie.

Printre cei acuzați figurează și Vasile Ungureanu.

Ce spune Ungureanu, astăzi, după o săptămână de la postarea celor de la USR

Alte articole:   Turneu bun, în debutul sezonului, pentru echipa de baschet U14 a ACS Transilvania

Comunicat de presă

Subsemnatul Ungureanu Vasile, membru PNL în cadrul Organizației Județene PNL Brașov, domiciliat în județul Brașov, Municipiul Brașov, aduc prin prezenta următoarele precizări absolut necesare în ceea ce mă privește.

Văzând articolele calomnioase la adresa mea, redactate și apărute în spațiul public în cursul zilei de astăzi 01.10.2020 prin care se aduce la cunoștința cetățenilor Județului Brașov un fapt total neadevărat, de o gravitate extremă și anume acela că subsemnatul aș fi fost condamnat definitiv de către o instanță dintr-un alt județ pentru: „săvârșirea infracțiunii de părăsire a locului accidentului”. Este absolut evident că persoanele respective nu au scris aceste lucruri despre mine doar făcând “o regretabilă confuzie” pentru că numele pe care eu îl am, îl mai au în România peste 10.000 de oameni și evident ar fi putut fi oricare dintre aceștia.

Calomniatorii mei au adus în spațiul public această „Știre” FALSĂ la adresa mea cu scopul evident de a mă denigra si de a-mi provoca un prejudiciu de imagine. Era foarte ușor să verifice dacă acel Ungureanu Vasile care a fost condamnat în alt județ eram eu sau nu, puteau cel puțin să citească ceea ce ei înșiși au publicat și anume condamnarea acelei persoane prin care se spune despre “Serviciul de Probațiune Argeș” ca fiind serviciul unde condamnatul respectiv trebuie să se prezinte – deci în Județul Argeș are domiciliul stabil condamnatul respectiv, ceea ce evident și fără nici un dubiu mă scotea pe mine din această cauză, fiind de notorietate faptul că eu sunt Consilier județean în Județul Brașov și după cum se știe – NU AȘ PUTEA SĂ AM DOMICILIUL STABIL ÎN ALT JUDEȚ.

Alte articole:   Campanie gratuită de vaccinare și microcipare a câinilor

O ALTĂ REGULĂ DE BUN SIMȚ LE IMPUNEA CEL PUȚIN SĂ MĂ ÎNTREBE DACĂ ESTE SAU NU ADEVĂRAT, DACĂ EU AȘ FI PERSOANA RESPECTIVĂ. NU AU FĂCUT-O !

În condamnarea pe care au publicat-o, scrie și despre faptul că persoana respectivă și-a pierdut drepturile electorale, ceea ce evident nu este cazul meu, aceasta dovedindu-se atât prin participarea mea la procesul de votare, cât și prin certificatul de cazier judiciar, care mi s-a eliberat în luna Septembrie 2020 în care sunt înscrise următoarele : “Solicitantul nu este înscris în cazierul judiciar”.

ȚINÂND CONT DE TOATE CELE DE MAI SUS, ANUNȚ PUBLIC FAPTUL CĂ O SĂ ACȚIONEZ ÎN INSTANȚĂ, PENTRU GRAVELE PREJUDICII DE IMAGINE CE MI-AU FOST ADUSE, TOATE PERSOANELE CE SE FAC VINOVATE DE ACESTE FAPTE DE CALOMNIE LA ADRESA MEA, CU ABSOLUT TOATE CONSECINȚELE CE DECURG DE AICI.

  • Brașov, Consilier Județean
  • 01.10.2020, Ungureanu Vasile
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.