blog-logo

Se redeschide Teatrul Arlechino!

Se redeschide Teatrul Arlechino!

Reprezentanții Teatrului Arlechino, anunță, printr-un comunicat de presă, redeschiderea instituției:

Iată că a sosit momentul mult așteptat de noi toți. Vă anunțăm cu bucurie că, începând din acest weekend, ne redeschidem porțile și vom avea primele reprezentații în sala de spectacole a teatrului.

Astfel, vă dăm întâlnire sâmbătă și duminică, de la orele 10.30 și 12.30, să urmărim împreună spectacolele „Un arici mofturici” (03/10) și „Capra cu trei iezi” (04/10).

Prețul unui bilet per reprezentație este de 15 lei, iar cel al unui spectacol în premieră este de 20 lei. Tarifele sunt unice pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

În principiu reprezentațiile noastre urmează să se desfășoare cu spectacolele de matineu  din weekend, iar în zilele de miercuri și joi vom susține câte o reprezentație de la ora 17.30.

Alte articole:   Biciclist în stare gravă, după ce a fost lovit de o maşină

Deoarece ne-am pregătit intens ca deschiderea să se facă în condiții de siguranță, vă reamintim  regulile obligatorii:

  • numărul maxim admis de persoane în sala de spectacole este de 37
  • la intrarea în incinta teatrului se va măsura temperatura fiecărei persoane, va fi pusă la dispoziție soluție pentru dezinfectarea mâinilor și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată), precum și a celor cu o temperatură de peste 37,3 grade Celsius.
  • este obligatorie purtarea măștii de protecție pe întreaga durată a staționării în incintă, astfel încât să acopere complet gura și nasul
  • accesul în sală se va face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, acesta nemaifiind permis după începerea reprezentației, biletele pierzându-și valabilitatea.
  • casa de bilete se va închide cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.
  • Distanțarea fizică de 1,5 m între participanți este obligatorie și se va face prin păstrarea unui scaun liber între spectatori, iar un adult poate sta lângă maxim 2 minori.
Alte articole:   Certificatul verde, obligatoriu de astăzi, pentru anumite activități, în localitățile unde incidența trece de 3 la mie

În vederea asigurării măsurilor obligatorii, legiferate,  s-a realizat amplasarea locurilor prestabilite în sală cu pachete de unul, două și respectiv trei locuri, această măsură vizând respectarea distanțării obligatorii.

Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri și joi între orele 13:30-17:15, vineri între 13:30-18:00, iar sâmbătă și duminică între orele 09:00-10:15 și 11:00-12:15.

Pentru a putea funcționa în condițiile de siguranță impuse de lege, avem rugămintea să respectați măsurile stabilite , pentru ca întâlnirile noastre în sala de spectacol să continue, fără întreruperi și incidente nedorite !

Comunicat de presă Teatrul Arlechino

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov