blog-logo

ÎN DIRECT USR Face curățenie pe listele PNL. Veștea trebuie să-și mazilească nașul…

ÎN DIRECT USR Face curățenie pe listele PNL. Veștea trebuie să-și mazilească nașul…

Preşedintele PNL Braşov, Adrian Veştea, a cedat în faţa USR de dragul obţinerii unei majorităţi şi îşi scoate colegii de pe listele de la Consiliul Local Braşov şi Consiliul Judeţean.

Scandalul este cu atât mai mare cu cât nu poate să justifice faptul că nu ştia despre problemele colegilor de partid. A decis dizolvarea tuturor birourilor politice din localitățile unde nu s-a obținut media județeană a PNL, de 37%.

Toți candidații trebuie să depune declarații de integritate, prin care să declare că niciodată nu au suferit o codnamnare definitivă.

Liderul PNL a decis ca toți consilierii care au suferit vreo condamnare definitivă să li se retragă sprijinul politic.

Cei care au dosare pe rol, dar nu au o sentință, nu pot candida la funcții de viceprimar sau vicepreședinte.

Veștea și-a prezentat șase dintre colegii primari, care au câștigat în premieră această funcție.

Principala măsură politică ca impact a fost dizolvarea conducerii organizației municipală. Conducerea interimară a organizației municipale Brașov a fost asumată chiar de Adrian Veștea. La Codlea – Popoiu, Făgăraș – Mihail Veștea, Săcele – Ciprian Sterpu, Ghimbav – Ionel Fliundra, Predeal, Rupea – Opriș Alexandru.

Și-au dat demisia Cocoș și Donțu acum

Liviu Cocoş – condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, în calitate de consilier local. În 2011, Liviu Cocoş, în calitate de consilier la Predeal, alături de alţi doisprezece consilieri locali, a atribuit preferenţial locuinţe ANL. Sentinţa a fost menţinută şi de Curtea de Apel Braşov, decizia fiind definitivă.

Alte articole:   Părinții vaccinați care au copii mai mari de 7 ani diagnosticați cu COVID nu pot primi concediu plătit

Mihai Donţu a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare, având termen de supraveghere de 3 ani, pentru ucidere din culpă. A accidentat mortal un bărbat în vârstă de 60 de ani pe o trecere de pietoni.

La Consiliul Local Braşov, Adrian Oprică este și el pe lista neagră a lui Veștea. Oprică a avut în urmă cu peste zece ani probleme, după ce a fost depistat băut la volan şi a fost condamnat. La această oră are cazierul curat.

Ungureanu Vasile, care este și președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică și nașul lui Adrian Veștea. A fost condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului, potrivit site-ului USR Brasov. 

Ungureanu mai este cercetat penal și pentru presupusa infracţiune de dare de mită. Potrivit DNA, în campania electorală din 2012, Căncescu, în calitate de preşedinte al PNL, ar fi pretins de la mai multe persoane sume de bani cuprinse între 220.000 lei şi 15.000 lei pentru a-i pune pe aceştia pe lista de candidaţi pentru un post de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Braşov.

UPDATE Ungureanu susține că în cazul de la Pitești este o coincidență de nume

Comunicat de presă

Subsemnatul Ungureanu Vasile, membru PNL în cadrul Organizației Județene PNL Brașov, domiciliat în județul Brașov, Municipiul Brașov, aduc prin prezenta următoarele precizări absolut necesare în ceea ce mă privește.

Văzând articolele calomnioase la adresa mea, redactate și apărute în spațiul public în cursul zilei de astăzi 01.10.2020 prin care se aduce la cunoștința cetățenilor Județului Brașov un fapt total neadevărat, de o gravitate extremă și anume acela că subsemnatul aș fi fost condamnat definitiv de către o instanță dintr-un alt județ pentru: „săvârșirea infracțiunii de părăsire a locului accidentului”. Este absolut evident că persoanele respective nu au scris aceste lucruri despre mine doar făcând “o regretabilă confuzie” pentru că numele pe care eu îl am, îl mai au în România peste 10.000 de oameni și evident ar fi putut fi oricare dintre aceștia.

Alte articole:   ACS Kids Tâmpa râvnește la prima victorie din retur

Calomniatorii mei au adus în spațiul public această „Știre” FALSĂ la adresa mea cu scopul evident de a mă denigra si de a-mi provoca un prejudiciu de imagine. Era foarte ușor să verifice dacă acel Ungureanu Vasile care a fost condamnat în alt județ eram eu sau nu, puteau cel puțin să citească ceea ce ei înșiși au publicat și anume condamnarea acelei persoane prin care se spune despre “Serviciul de Probațiune Argeș” ca fiind serviciul unde condamnatul respectiv trebuie să se prezinte – deci în Județul Argeș are domiciliul stabil condamnatul respectiv, ceea ce evident și fără nici un dubiu mă scotea pe mine din această cauză, fiind de notorietate faptul că eu sunt Consilier județean în Județul Brașov și după cum se știe – NU AȘ PUTEA SĂ AM DOMICILIUL STABIL ÎN ALT JUDEȚ.

O ALTĂ REGULĂ DE BUN SIMȚ LE IMPUNEA CEL PUȚIN SĂ MĂ ÎNTREBE DACĂ ESTE SAU NU ADEVĂRAT, DACĂ EU AȘ FI PERSOANA RESPECTIVĂ. NU AU FĂCUT-O !

Alte articole:   Accident pe centura Brașovului

În condamnarea pe care au publicat-o, scrie și despre faptul că persoana respectivă și-a pierdut drepturile electorale, ceea ce evident nu este cazul meu, aceasta dovedindu-se atât prin participarea mea la procesul de votare, cât și prin certificatul de cazier judiciar, care mi s-a eliberat în luna Septembrie 2020 în care sunt înscrise următoarele : “Solicitantul nu este înscris în cazierul judiciar”.

ȚINÂND CONT DE TOATE CELE DE MAI SUS, ANUNȚ PUBLIC FAPTUL CĂ O SĂ ACȚIONEZ ÎN INSTANȚĂ, PENTRU GRAVELE PREJUDICII DE IMAGINE CE MI-AU FOST ADUSE, TOATE PERSOANELE CE SE FAC VINOVATE DE ACESTE FAPTE DE CALOMNIE LA ADRESA MEA, CU ABSOLUT TOATE CONSECINȚELE CE DECURG DE AICI.

  • Brașov Consilier Județean
  • 01.10.2020 Ungureanu Vasile

Nu pot candida la funcția de vicepreședinte al CJ

Adrian Gabor este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pentru motivul de mai sus, și Dragoş Romulus Crăciun a avut aceeași soartă cu cei de mai sus.

Veştea nu a putut să îl mazilească şi pe George Scripcaru, deşi acest lucru a fost cerut de USR, fostul primar fiind, evident, un ghimpe pentru Allen Coliban în viitorul Consiliu Local. Premierul Ludovic Orban a spus în repetate rânduri că Scripcaru nu are probleme pentru că a fost achitat în dosarele în care este cercetat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.