blog-logo

Accident de muncă, la o societate din Brașov

Accident de muncă, la o societate din Brașov

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 30 septembrie 2020, în jurul orei 17.20, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la o societate comercială, situată pe raza municipiului Codlea, județul Brașov, a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 32 ani, în timp ce se afla în timpul serviciului, în încercarea de a evita căderea unor cutii, s-ar fi accidentat la unul dintre membrele superioare.

Acesta s-a prezentat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.  

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Alte articole:   ALDE Brașov - campanie de prevenirea cancerului la sân

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.