blog-logo

Un șofer din Brașov circula fără permis și cu o mașină neînmatriculată

Un șofer din Brașov circula fără permis și cu o mașină neînmatriculată

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 29 septembrie 2020, în jurul orei 20.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat care conducea un autoturism pe strada Zizinului din municipiul  Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus nu deține asigurare tip carte verde valabilă, neavând astfel dreptul de a circula pe drumurile publice.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministrul Educaţiei propune extinderea anului școlar și revenirea la trimestre

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate