blog-logo

BOMBĂ în politica brașoveană. UDMR dispare și din Consiliul Județean!

BOMBĂ în politica brașoveană. UDMR dispare și din Consiliul Județean!

Rezultatele finale ale numărătorii voturilor de la Consiliul Județean Brașov aduc o surpriză de proporții în politica brașoveană. Pentru prima dată în istoria postdecembristă, UDMR nu mai are reprezentanți atât în Conisliul Local, cât și în cel Județean!

Astfel, componența noului legislativ județean este următoarea: 16 consilieri județeni PNL, 8 PSD, 8 USR (după redistribuiri), 2 Pro România.

În acest context, Pro România poate devine „partid balama” pentru o majoritate simplă și desemnarea vicepreședinților, iar cu votul PSD, liberalii își pot asigura o majoritate confortabilă.

Însă, președintele PNL, Adrian Veștea, spune că nu vrea alianțe cu PSD, iar USR flutură problemele de integritatea și vrea eliminarea a 5 consilieri de pe lista (cei contestați de PSD în campania electorală, când cei de la USR tăceau mâlc)…

Alte articole:   Teste și carantină pentru cei ce vin din afara UE. Formularul de localizare, obligatoriu din 20 decembrie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate