blog-logo

Accident de muncă la o societate din Ghimbav

Accident de muncă la o societate din Ghimbav

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 28 septembrie 2020, în jurul orei 23.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cadrul unei societăți comerciale situată pe raza orașului Ghimbav, județul Brașov, a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 49 ani, angajat al societății în cauză, aflându-se în timpul programului de lucru, în timp ce manevra un utilaj, s-a accidentat la nivelul unuia dintre membrele inferioare. 

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cu privire la aspectele constatate au fost informaţi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Alte articole:   USR face recrutări de personal pentru Primăria Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.