blog-logo

Un ghid detaliat pentru înțelegerea cotelor de ruletă online

Un ghid detaliat pentru înțelegerea cotelor de ruletă online

Cum să înțelegem mai bine cotele la pariurile pentru jocul de ruletă online.

Distribuie dacă îți place!

Ruleta este unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc, care datează din secolul al XVIII-lea și care a luat naștere în Franța. Înșelător de simplu și totuși greu de stăpânit, jocul de ruletă a cucerit rapid restul Europei și a trecut Transatlanticul in SUA.

Astăzi, Ruleta online este unul dintre cele mai populare jocuri de casino și vine în mai multe variații, cu reguli și pariuri diferite. Site-ul CazinoOnline.com are mai multe informații utile despre ruleta online.

Înainte să jucați la Ruleta online, este necesar să înțelegeți cotele jocului. Cu toate că ruleta este un joc de noroc, pentru care nu există strategii de joc sau de pariere, de altfel, înțelegând cotele vă oferă un avantaj la masa de joc.

La Ruleta Franceză șansele de a câștiga sunt mai mari, decât la Ruleta Americană, care are 38 de sloturi, cu un extra zero adăugat. Ruleta Franceză are 37 de buzunare și acest lucru înseamnă că șansele de a câștiga sunt 1:36, 36 fiind numărul de modalități prin care puteți pierde.

Cotele la ruletă, dar și plățile la câștiguri, depind de tipul de pariu. De exemplu, dacă ați făcut un pariu pe un singur număr, șansele de a câștiga pe acel pariu special, la ruleta europeană, sunt de 2,70%. Puteți plasa pariul pe pariuri interne sau externe. Pariurile externe sunt dovedite statistic că oferă șanse mai mari de câștig, dar cu plăți reduse comparativ cu pariurile interne.

Un calcul simplu pentru cote este următorul: cote pentru câștig = probabilitatea de a câștiga / (1-probabilitate de a câștiga). Dacă am plasa pariul pe culoarea roșie pe ruleta europeană, probabilitatea de a câștiga ar fi 18/35, deoarece raportul de probabilități al acestei versiuni de ruletă este 1:35.

Alte articole:   Polițiștii din Brașov: Atenție la infractorii care folosesc ,,metoda accidentul''

Raport de 1:35 determină suma de bani acordată la un anumit pariu câștigător. În mod normal, un cazinou reglementat de ONJN, ar trebui să plătească bani cu un raport de 1:36, în funcție de numărul de sloturi disponibile pe roată, cu toate acestea, sunt operatori care schimbă regulile în avantajul lor. Aceștia plătesc jucătorii bani pe o scară 1:35, iar diferența de raport de 1% din joc este returnată cazinoului ca profit.

Cote diferite în funcție de pariuri

La jocul de ruletă online avem două tipuri principale de pariuri: pariuri interne și externe. Fiecare pariu are subdiviziuni mai mici de pariuri cu variații impare diferite. Există și o altă categorie de pariuri, pariuri anunțate, dar acestea sunt specifice cazinourilor fizice, numai la Ruleta Franceză și sunt pariuri plasate verbal sau pe o șină specială în jurul marginii mesei de pariuri la ruletă.

Pariurile externe sunt pariuri indirecte, în sensul că nu veți paria vreodată pe un număr direct. În schimb, veți paria pe o parte din numere, ceea ce va aduce șansele și probabilitatea de a câștiga un pariu, dar plătiți astfel mai puțin.

Veți putea câștiga două seturi diferite de cote numai atunci când utilizați pariuri externe, în funcție de pariurile specifice pe care le alegeți. Pariurile externe includ pariuri pare/impare 1: 1, cote de la 1 la 1, cote de la 2 la 1, coloană 2: 1, duzină 2: 1, 18 numere mici 1: 1, 18 numere mari1: 1, roșu/negru 1: 1. Aceste pariuri oferă posibilități mai mari de câștig, majoritatea oferind o șansă de aproape 50%. Pariurile pe bani uniformi oferă o șansă de câștig de 48,65% la ruleta europeană, cu o plată mai mare de 1: 1.

Alte articole:   Lista centrelor de evaluare pentru copiii cu viroze respiratorii

Pariurile pe coloană și duzină oferă o cotă câștigătoare de 32,43% la ruleta franceză, cu un raport de plată 2: 1. Pe de altă parte, pariurile interioare includ pariuri directe 36: 1, divizate 18: 1, pe stradă 12: 1, pe colț 9: 1, pe 6 linii 6: 1, trio 12: 1, la coș 9: 1, pe linia de top 7: 1 . Pariurile directe sunt locul în care plasați un pariu pe un singur număr. Aceste pariuri au posibilități reduse de câștig, dar plăți mari de 35: 1. Șansele de a câștiga cu acest pariu sunt la 2,63% la ruleta americană.

Cotele variază în funcție de versiunea de ruletă pe care o jucați. Ruleta americană folosește o roată cu 38 de buzunare, cu numere de 1-36, un singur zero și un dublu zero. Acest slot dublu zero îl diferențiază de ruleta standard europeană sau franceză, și care crește avantajul casei față de jucători la aproximativ 5%. Cu toate acestea, cotele la pariuri sunt cu mult mai mari, pariul direct 35: 1; divizarea 17: 1; pariul pe stradă 11: 1; pariul pe colț 8: 1. Pariurile externe oferă șanse mai mari de câștig, cu o plată de 2: 1.

Alte articole:   VIDEO Un brașovean, premiat la Gala InvesTenergy

Este important să știți că nu există o strategie pentru cum să câștigați la fiecare rotire. Cu toate acestea, dacă doriți să vă maximizați câștigurile în ruletă, va trebui să învățați să pariurile disponibile și cotele pe care acestea le oferă. În afara norocului, care este singurul factor care vă poate aduce câștigurile visate, există lucruri pe care le puteți face pentru a vă oferi șanse mai bune.

Verificați cotele – cotele la pariuri variază în funcție de furnizor, așa că, este obligatoriu să verificați cotele pentru diferite tipuri de pariuri la ruletă înainte de a începe.

Alegeți variațiile avantajoase – sunt 3 tipuri de ruletă online, americană, franceză sau europeană dar care au zeci de variații diferite, de la furnizori diferiți, astfel că au RTP-uri diferite. Asigurați-vă că ați ales cel mai avantajos joc, cu cel mai mare RTP!

Rămâneți la pariurile exterioare – respectați pariul minim permis și plasați două pariuri externe egale. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă mări șansele. Bineînțeles, pariurile de acest fel nu anunța niciodată jackpot-ul cel mare, dar este un mod distractiv de a juca fără a pierde sume mari de bani.

Managementul banilor – gestionarea banilor este extrem de importantă la jocurile de noroc online. Pariuri mici este egal cu mai mult timp de distracție, mai multă distracție, mai multe șanse la câștig.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate