blog-logo

30 de sesizări la MAI în perioada electorală la Brașov. Polițiștii au întocmit 2 dosare penale

30 de sesizări la MAI în perioada electorală la Brașov. Polițiștii au întocmit 2 dosare penale

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, alături de reprezentanții celorlalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, au asigurat ordinea publică și desfășurarea în condiții optime a procesului electoral.

Pe drumurile publice din județ au fost organizate filtre ale polițiștilor rutieri și de la ordine publică în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale.

Până la ora 21.00 au fost înregistrate 30 sesizări, echipele speciale de control constatând 5 fapte de natură contravențională, pentru care au aplicat amenzi în valoare totală de 6.100 lei .

Polițiștii brașoveni au întocmit 2 dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals si uz de fals si coruperea alegatorilor.

Alte articole:   Campania „Fii și tu SALVATOR! Donează SÂNGE, dăruiește VIAȚĂ!", în februarie, la Brașov

Forțele Ministerului Afacerilor Interne desfășoară în continuare misiuni și vor fi prezente în teren până la finalizarea activităților privind paza transportului și predarea buletinelor de vot, precum și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și rutieră pe raza întregului județ Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.