blog-logo

Folosește la ceva ciotul de autostrada Râșnov-Cristian?

Mai mulți cititori s-au arătat sceptici în privința utilității tronsonului de autorstradă Râșnov – Cristian, în contextul în care autostrada București – Brașov nu prinde contur nici măcar pe hârtie la această oră.

În acest context, am solicitat amănunte purtătorului de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Elekes Robert, referitor la utilitatea tronsonului. După cum vedeți în imaginea alăturată, sunt o serie de poduri finalizate, precum și o bună parte a lucrărilor.

„Tronsonul va fi circulabil la terminarea lucrărilor și va funcționa, practic, ca o centură ocolitoare a localităților Râșnov și Cristian. Se va face racordul la DN 73 în două puncte. Unul este în afara Râșnovului către Bran, la circa 200 de metri de la intersecția cu drumul spre Pârâul Rece, iar cel de al doilea, de la Cristian, în zona unde există o stație de betoane. În plus, vreau să meționez faptul că va acest tronson va fi accesibil, până când autostrada va fi continuată către Făgăraș, și de pe drumul județean care leagă Cristian de Vulcan. La ambele capete vor fi amenajate giratorii”, a precizat, pentru cititorii newsbv.ro, Elekes.

Alte articole:   Locuri de muncă Brașov: arhitect

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate