blog-logo

VIDEO Constructorul vrea să termine ciotul de autostradă Cristian-Râșnov până la finele anului

VIDEO Constructorul vrea să termine ciotul de autostradă Cristian-Râșnov până la finele anului

Șantierul pentru construirea lotului de autostradă Râșnov – Cristian, parte a Autostrăzii Comarnic – Brașov, a avut o evoluție semnificativă în ultimele săptămâni. Gradul de realizare a lucrărilor a depășit 60% iar antreprenorul lucrează intensiv pe mai multe fronturi.

Cele mai importante lucrări se desfășoară în zona pasajul de peste DN73A. Mare parte din grinzile de beton au fost deja montate (mai lipsește doar secțiunea care traversează peste DN73A) și o mare parte din placa de suprabetonare a fost și ea turnată.

Pe corpul autostrăzii se lucrează în continuare la așternerea stratului de asfalt de uzură. Continuă și lucrările de umpluturi și terasamente mai ales în zona drumului de legătură și în zona intersecției cu DN73, la Cristian iar parapetul marginal a fost deja montat pe aproape toată lungimea tronsonului.

Alte articole:   Agresorii vor fi monitorizați prin GPS. Legea, adoptată de Camera Deputaților

Constructorul și-a reîntărit intenția de a finaliza acest lot de autostradă până la finalul acestui an deși termenul contractual expiră în vara anului 2021.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate