blog-logo

Un șofer a ieșit la plimbare cu o mașină neînmatriculată și cu asigurare falsificată

Un șofer a ieșit la plimbare cu o mașină neînmatriculată și cu asigurare falsificată

La data de 24 septembrie 2020, în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, pe strada Calea Făgărașului din municipiul Brașov un tânăr, în vârstă de 26 ani, care conducea un autoturism, ce avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare emise de autoritățile din Belgia.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului, cadrele de poliție au constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulație din data de 15.05.2020. De asemenea, conducătorul auto a prezentat polițiștilor o poliță de asigurare pentru răspundere civilă auto asupra căreia există suspiciunea că ar fi falsificată.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și “uzul de fals”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Alte articole:   Bărbat căutat de polițişti. L-ați văzut?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.