blog-logo

ÎN DIRECT Conferință de presă la PNL Brașov

ÎN DIRECT Conferință de presă la PNL Brașov

Președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, face apel către brașoveni să vină dumincă la urne și să voteze candidații Partidului Național Liberal.

Iată mesajul președintelui PNL Brașov:

„Duminică, 27 septembrie, suntem chemați la urne pentru a alege autoritățile administrației publice locale: președintele Consiliului Județean, primari, consilieri locali și județeni. Este un moment extrem de important pentru viitorul comunității din care facem parte, Votul nu este doar un drept, ci și o responsabilitate. Față de fiecare dintre noi, dar și față de ceilalți. Votul înseamna libertate, implicare, civism, asumarea alegerii făcute. De aceea, prezența la urne a cetățenilor cu drept de vot de măsura democrației, a puterii poporului. Și, la fel de important, conferă reprezentativitate celor aleși de oameni. Ca președinte al Consiliului Județean Brașov și ca lider al echipei PNL din județul nostru, v-am prezentat până acum strategia noastră de dezvoltare a județului și v-am informat constant despre stadiul punerii acesteia în aplicare. Sunt proiecte pe care le-am finalizat, avem proiecte aflate în implementare și pregătim altele. Mă cunoașteți și ne cunoașteț. Știți ce am făcut pentru județul Brașov în mandatul 2016-2020. Știți, de asemenea, că la Consiliul Județean eu nu fac politică, ci fac politici publice, în folosul oamenilor și pentru dezvoltarea județului nostru. Spre deosebire de alți politicieni, pentru mine și echipa pe care o coordonez vorbesc faptele, iar pentru viitorul mandat eu nu promit, eu îmi iau angajamente”.

Alte articole:   Activitățile economice se vor închide la ora 18.00 acolo unde incidența trece de 4 la mie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate